Privacybeleid (AVG)

Beste klant,

Jouw privacy is belangrijk voor ons. We informeren je daarom graag over onze nieuwe privacy verklaring zodat je op de hoogte bent wat we met jouw persoonsgegevens doen. We hebben deze aangepast vanwege de nieuwe Europese privacyverklaring (AVG).

De privacy verklaring informeert je onder andere over:

  • de gegevens die wij van je verzamelen en voor welke doeleinden we deze gebruiken
  • welke rechten je hebt met betrekking tot jouw persoonlijke gegevens en hoe je deze rechten kunt uitoefenen.

Privacy en veiligheid
We zijn graag eerlijk over wat we met jouw persoonsgegevens doen. Hieronder kun je lezen welke gegevens we van je gebruiken en waarom we dit nodig hebben. Heb je nog vragen hierover, kun je contact opnemen met ons op telefoonnummer 0316-227556 of via ons e-mailadres info@anskoster.nl.

General Data Protection Regulation (GDPR) per 25 mei 2018
Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming, in werking. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Deze privacy verordening gaat over de ‘bescherming van natuurlijke personen i.v.m. de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens. De GDPR moet er voor zorgen dat bedrijven de privacy rechten van de individuele consument respecteren. Hiermee is de GDPR relevant voor alle bedrijven en organisaties die persoonlijke gegevens van inwoners van de EU verzamelen, verwerken en gebruiken.

Privacy van persoonsgegevens
Wij respecteren natuurlijk jouw privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de GDPR. Wanneer je op onze website anskoster.nl bestelt, vragen wij je om een aantal persoonsgegevens in te voeren. Omdat we ons willen houden aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan de verwerking van persoonsgegevens stelt, verwerken wij je persoonsgegevens zorgvuldig en beveiligd.

Veiligheid
Bij anskoster.nl kun je veilig winkelen. Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot onder andere je persoonsgegevens. Data wordt versleuteld verzonden en is op die manier niet meer te traceren. Een beveiligde verbinding is te herkennen aan ‘https://’ voor de URL in plaats van ‘http://’. Ook staat er een ‘slotje’ in de browser.

Veiligheidscriteria
Op de pagina waar je je persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Wachtwoorden worden altijd versleuteld opgeslagen. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

Je bestelling leveren
Wij gebruiken je gegevens om je bestelling goed te kunnen verwerken en bezorgen. Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden. We geven je gegevens ook aan anderen in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten zoals Post NL. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Je account
In je account op anskoster.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je voor en achternaam, adres(sen), e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum). Op je verjaardag sturen we je een verjaardagskaart met een leuke verrassing. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je deze makkelijk kan terugvinden.

Klantenservice
Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via social media zoals Facebook en Instagram. We bewaren je e-mails, zodat we je gegevens makkelijk terug kunnen vinden en je snel kunnen helpen.

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene nieuwsbrieven. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je afmelden in de link onder iedere nieuwsbrief.

E-mail naar aanleiding van je aankoop
Bij het verzamelen van je e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming hebt verleend.

Winacties
Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Ook meten wij zo de respons op onze acties.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kan je te allen tijde richten aan info@anskoster.nl.

of per post aan:

Ans Koster Bodyfashion
T.a.v. Ans Koster

Kerkstraat 32A
6941 AH Didam